Over 3DIYH

Kernwoorden-01Over 3D In Your Hands:

3D In Your Hands is een 3D visualisatie bureau, gespecialiseerd in het maken van professionele 3D visualisaties, 3D animaties en 3D presentaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Mijn streven daarbij is om een hoogwaardige dienstverlening te leveren en persoonlijke benadering naar u als klant waarin uw wensen en product centraal staan.

Kernwoorden die mij en mijn product omschrijven vind u in de brainstorm hiernaast. Een focus van mijn visie voor mijn klanten en mijzelf, en een sterk beeld van mijn kwaliteiten waarin ik mij zal blijf doorontwikkelen.

Onder andere samenwerking is belangrijk voor mij. Ik werk niet voor u, maar samen met u. Dit doe ik door een nauw contact te onderhouden, regelmatig updates te sturen voor feedback, en de telefoon te pakken wanneer dingen niet duidelijk genoeg zijn. Op deze manier werken we samen naar een eindproduct toe waar beide partijen (maar vooral u) tevreden mee zijn. En dat is belangrijk.

 

Martin-300x403-01Over Martin Halbersma:

Toen ik als jonge Martin op de middelbare school zat wist ik het wel: Ik wilde later mijn eigen bedrijf hebben. Geen idee waarin (meerdere ideeën hebben de revue gepasseerd) maar dat ik een eigen bedrijf wilde beginnen was voor mij zeker.

Na de middelbare school heb ik de opleidingen ICT beheer en Netwerkbeheer succesvol afgerond, maar hoewel ik voor deze studierichting(en) had gekozen vanwege mijn affiniteit met computers merkte ik ook dat ik als netwerkbeheerder niet echt mij ei kwijt kon. Ik zag mijzelf dan ook niet de rest van mijn leven netwerken beheren. Ik vond dat ei echter wel in het maken van 3D visualisaties, waarin ik hobbymatig mijn passie en creativiteit kon uiten.

In 2005 besloot ik de  opleiding Communication and Multimedia Design aan de NHL te gaan volgen om mijzelf en mijn kwaliteiten als 3D’er verder te ontwikkelen. En toen ik in 2010 succesvol afstudeerde betekende dat 2 dingen: Ik heb een papiertje waarop staat dat ik een goede 3D’er ben, en dat het nu “later” was. En dat betekende dus ook dat het tijd was om de daad bij het woord te voegen en mijn eigen bedrijf te beginnen.

Zodoende maakte ik in 2011 de start met 3D In Your Hands, en sindsdien heb ik mijn passie voor 3D visualisatie mogen doorontwikkelen en in mogen zetten om klanten in binnen- en buitenland naar tevredenheid te helpen.

ToTop