Diensten

3D In Your Hands specialiseert zich in het maken van 3D visualisaties en animaties, en bied daarom een breed scala aan diensten die binnen dit specialisme vallen.

Ik verzorg:

FA_HuiskamerInterieur_Portfolio
Artist Impressions
Een Artist Impression is een fotorealistische vertaling van uw projectplannen. Hierdoor kunnen uw klanten en investeerders een gebouw of project al bekijken voordat er daadwerkelijk gebouwd is. Dit kan een vroege verkoop stimuleren, of helpen in de beslissing of het ontwerp wel voldoet aan de verwachtingen. En dat kan u uiteindelijk veel geld besparen.

 

Lampen | Diensten Content afbeelding
Product Presentaties
Een Product Visualisatie biedt veel mogelijkheden om de werking en de USP’s van uw product te demonstreren. Bijvoorbeeld door middel van een product doorsnede of om te gebruiken als digitale prototype. Een prachtige manier om uw klanten en investeerders te interesseren voor uw (nog te ontwikkelen) product.

 

Diensten-3DPrint
3D Printen
3D Printen is het proces om een digitale tekening (3D model) om te zetten tot een tastbaar object, en is een geweldige en vooral goedkopere manier voor het maken van bijvoorbeeld prototypes. 3D Printen word tegenwoordig ook veel gebruikt voor het maken van sieraden en beeldjes. Daarnaast zijn er echter nog veel meer toepassingen te bedenken.

Lees de blog (deel 1 en deel 2) over 3D printen.
3D Animaties
Waar stilstaande beelden al voor een impact kunnen zorgen, word dit bij bewegend beeld nog eens versterkt. Met een 3D animatie wekt u uw product tot leven, waardoor uw product zijn eigen verhaal verteld. Dit maakt 3D animatie tot een erg sterk middel om uw doelgroep te informeren over uw product, bedrijf of dienst.

 

Schuur_Vooraanzicht_Portfolio
Foto en video inpassingen
Met een Foto of video inpassing word er een foto of video gemaakt van een bestaande situatie, en worden er 3D beelden aan de foto of video toegevoegd. Dit kunnen simpele effecten zijn, zoals 3D titels en teksten, maar ook aangepaste situaties. Bijvoorbeeld een aanbouw aan uw huis. Zo kunnen oude en nieuwe situaties goed met elkaar vergeleken worden.
ToTop