TestimonialsHoe tevreden zijn mijn klanten?

Onvoorstelbaar hoe realistisch iets gemaakt kan worden met 3d tekenen. Het werk werd snel afgeleverd en Martin kwam zelf met goede suggesties. Af en toe even sparren over de details en uiteindelijk heel erg tevreden over het resultaat.

Patrick LotteEcho Marketing

Dankzij de 3D animaties die Martin voor ons heeft gemaakt krijgen onze klanten en on-line bezoekers een beter beeld van hoe de AquaCell waterontharder functioneert.

Simon DijkstraAquaCombi

3Dinyourhands heeft in opdracht van Nulvijf een 3D-presentatie gemaakt van flesjes plantenvoeding. Wij hadden alleen nog maar een ontwerp op papier en wilden door middel van een 3D-presentatie ons idee aan onze klant presenteren. Daarom hebben wij enkele flesjes toegezonden samen met het ontwerp dat wij in gedachte hadden voor het etiket. 3Dinyourhands heeft daar een mooie 3D-presentatie van gemaakt en uiteindelijk zijn de flesjes ook op deze manier gemaakt en liggen ze nu in de schappen van vele tuincentra in den lande.

Marcel GoldhoornNulVijf

Martin heeft voor ons op professionele wijze een leuke logo-animatie ontwikkeld. Onze contacten daarover en de totstandkoming hiervan verliepen plezierig en in goed overleg op basis van duidelijke afspraken vooraf. Een aanrader voor degenen die ook op creatieve wijze een 3D animatie willen laten ontwikkelen.

Jaco Hoksbergen2Connect

We zijn heel tevreden. Het resultaat was boven verwachting

Steven MahabierPersmedia

Martin heeft voor mij een visualisatie gemaakt van de schuur die ik van plan was om te gaan bouwen in mijn achtertuin. Hiervoor had ik zelf al een bouwtekening gemaakt. Ik wilde graag weten of de schuur er uit zou komen te zien zoals ik in gedachten had. We hebben een afspraak gemaakt en Martin heeft enkele foto’s gemaakt van mijn achtertuin. Daar heeft hij een 3D visualisatie van de schuur ingezet. Het resultaat ziet er heel goed uit, en aan de hand van deze visualisatie kon ik zien dat ik toch enkele aanpassingen wilde doen aan de schuur, en ik heb de bouwtekening hierop aangepast.

Bert v/d BosParticuliere klant
ToTop